2421029786 Ερμού 29, Βόλος papadopoulos.ap@hotmail.com
 
 
 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Παπαδόπουλος | Είδη κιγκαλερίας & Διακοσμητικός Εξοπλισμός Βόλος
Στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 29, θα βρείτε το κατάστημά μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας σας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Σας παρέχουμε παρέχει μια ευρύτερη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων η οποία αποτελείτε από πόμολα, κλειδαριές, σιδηρικά, υλικά επιπλοποιίας, αξεσουάρ τζακιού, κρεμάστρες, γραμματοκιβώτια, κουνουπιέρες, κουρτινόξυλα, συστήματα σκίασης, αξεσουάρ μπάνιου, ταπετσαρίες, πατώματα laminate και πολλά ακόμα προϊόντα για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι στην διάθεσή για ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν αλλά και για να λύση οποιαδήποτε απορία προκύψει. 
 
Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, μέσα από την οποία μπορείτε σίγουρα να βρείτε αυτό που ψάχνετε για τον χώρο σας χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητά του.
 
Φιλοσοφία μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι να ψάχνουμε διαρκώς για νέα προϊόντα αλλά και να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον κλάδο ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρει σε εμάς αυτό που ψάχνει. Καθημερινό στοίχημα για εμάς είναι να συνεχίζουμε τον αγώνα για ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και έμφαση στη σχέση ποιότητας - τιμής. 
 
 
Χάρη στην μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, την ποιότητά τους, τις ανταγωνιστικές τιμές αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση το κατάστημά μας έχει καθιερωθεί στον κλάδο των ειδών κιγκαλερίας και του διακοσμητικού εξοπλισμού. 
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” το οποίο εδρεύει
επί της οδού Ερμού 29 στο Βόλο για να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και να ξεναγηθείτε στις σύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις μας.